Το e-shop που πάντα ήθελες!

Τρόποι Πληρωμής

To Ekos.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας διαλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής, ενώ για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα προστεθούν σύντομα ακόμη περισσότεροι τρόποι πληρωμής.

Πληρωμή στο κατάστημα

Χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας κατευθείαν στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας, Ολυμπίας 47, στην Αγία Παρασκευή. Μπορείτε να μάθετε τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο Οδηγίες Προσέλευσης της ιστοσελίδας μας.

Κατάθεση στην τράπεζα

Οι πληρωμές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω εμβάσματος ή κατάθεσης στην τράπεζα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μάλιστα η διαδικασία είναι ακόμη πιο απλή, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία e-banking.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας είναι απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος σας και του αριθμού παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας δεν καλύπτει τυχών έξοδα εμβάσματος μεταφοράς χρημάτων.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 5076-076151-720  IBAN: GR82 0172 0760 0050 7607 6151 720
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμού: 630/001163-09  IBAN: GR88 0110 6300 0000 6300 0116 309

Δικαιούχος: ΟΠΕΡΟΜ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ε.Ε.

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώνετε για τις online παραγγελίες σας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος ePOS της EveryPay, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Στην online προεξόφληση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Κατά τη χρήση της πιστωτικής κάρτας και για συναλλαγές άνω των 100€ πρέπει να μας αποστείλετε στο support@ekos.gr αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής σας κάρτας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία) και αντίγραφο της ταυτότητάς σας, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα στο κατάστημά μας, η εταιρία μας χρησιμοποιεί το POS της Τράπεζας Πειραιώς. Γίνονται δεκτές οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, UNION PAY. Πληρωμές με κάρτα, γίνονται μόνο από τους κατόχους τους και απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας. Η εξόφληση με πιστωτική κάρτα γίνεται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

PayPal 

Ένας από τους πιο διαδεδομένους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμές μέσω του Paypal, είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσα από τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία.

Αντικαταβολή (Επιβάρυνση 3€)

Η αντικαταβολή αποτελεί έναν εύκολο τρόπο πληρωμής, για όσους επιθυμούν να εξοφλούν τον διανομέα της συνεργαζόμενης εταιρίας courier, κατά την παράδοση του προϊόντος.

Προεξόφληση & Προκαταβολή παραγγελίας

To Ekos.gr διατηρεί το δικαίωμα της απαίτησης προεξόφλησης ή προκαταβολής παραγγελιών. Σε αγορές που ξεπερνούν τα 200€, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή του 50% της τελικής αξίας της παραγγελίας. Σε παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 400€, ενδέχεται να ζητηθεί προεξόφληση της παραγγελίας σας. Τα παραπάνω ποσά είναι για την αποφυγή απρόσκοπτων ή κακόβουλων ενεργειών προς την εταιρία μας και την ασφαλέστερη έκβαση των συναλλαγών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας. Καλέστε μας στο 215 535 0800 (Καθημερινά 09:00 - 19:00 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@ekos.gr