Το e-shop που πάντα ήθελες!

Βοήθεια

Δημιουργία Λογαριασμού στο ekos.gr

  • Ο χρήστης αφού εισέλθει στο Ekos.gr επιλέγει την ένδειξη Λογαριασμός που βρίσκεται άνω δεξιά της κάθε σελίδας.
  • Ύστερα από την ένδειξη Νέος Πελάτης και την περιγραφή των πλεονεκτημάτων για την δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στο Ekos.gr, επιλέγει την ένδειξη στο κόκκινο πλαίσιο η οποία αναγράφει Συνέχεια.
  • Έπειτα ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει την φόρμα πληροφοριών για να πραγματοποιηθεί η δημιουργία λογαριασμού. Υποβάλει τα προσωπικά του στοιχεία, την διεύθυνση, πληκτρολογεί έναν προσωπικό κωδικό στο σύστημα λογαριασμού( password) και δέχεται ή όχι να εγγραφεί στην λήψη ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) από το Ekos.gr. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούται να συμπληρώσει τα πεδία που φέρουν την ένδειξη κόκκινου αστερίσκου (*).
  • Εν συνεχεία αφού διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης (Privacy Policy), κάνει κλικ στο κόκκινο πλαίσιο Συνέχεια και ολοκληρώνει την εγγραφή του.
  • Πλέον μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό e-mail σαν όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που δήλωσε κατά την εγγραφή του.

Πως πραγματοποιείται μία παραγγελία

Αφού κάποιος εισέλθει στην ιστοσελίδα του Ekos.gr μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του με τους ακόλουθους τρόπους:

A) Ηλεκτρονικά

Ο χρήστης επιλέγει το προιόν που τον ενδιαφέρει μέσω της επιλογής Αναζήτηση που βρίσκεται στο κεντρικό άνω σημείο της κάθε σελίδας ή από την στήλη Κατηγορίες η οποία είναι άνω αριστερά της κάθε σελίδας του Ekos.gr και οδηγείται στην επιλογή του μέσω ενός ή και περισσότερων κριτηρίων.

Εν συνεχεία αφού έχει αποφασίσει ποιο είναι το προιόν της αρεσκείας του, κάνει κλικ στο σύνδεσμο Καλάθι, που βρίσκεται δεξιά του εικονιζόμενου προιόντος. Με αυτόν τον τρόπο το προιόν τοποθετείται αυτόματα στο Καλάθι Αγορών.

Έπειτα για να πραγματοποιηθεί η αγορά επιλέγεται η ένδειξη Ταμείο που βρίσκεται άνω δεξιά της οθόνης. Στην σελίδα αυτή ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί τα επιμέρους βήματα.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Ekos.gr μπορεί να αγοράσει ως Επισκέπτης αφού πληκτρολογήσει τα προσωπικά στοιχεία (αυτά που φέρουν την ένδειξη κόκκινου αστερίσκου * είναι υποχρεωτικά).

Έπειτα η διαδικασία είναι ίδια και για τις δύο περιπτώσεις. Επιλέγετε τον τρόπο αποστολής και τον τρόπο πληρωμής. Ακολουθεί η επιβεβαίωση παραγγελίας και η αποδοχή των Όρων Χρήσης (Privacy Policy). Τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι η επιλογή του κουμπιού Παραγγελία.

B) Τηλεφωνικά

Ο ενδιαφερόμενος για τα προιόντα του Ekos.gr μπορεί να έλθει σε επαφή με την εταιρεία μας και τηλεφωνικά στο 215 535 0800 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 19:00) προκειμένου να πραγματοποιήσει τις αγορές του με πιο άμεσο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε το FAQ της ιστοσελίδας μας ή να μας καλέσετε στο 215 535 0800.