Το e-shop που πάντα ήθελες!

Μέγιστη Απόδοση Μπαταρίας στο Κινητού σου

Σεπτέμβριος 24, 2023
Ο μεγάλος όγκος δεδομένων με τον οποίο είναι πλέον φορτωμένα τα κινητά μας τηλέφωνα ώστε να έχουν τόσες δυνατότητες, αποτελεί και το μεγαλύτερο εχθρό της μπαταρίας τους. Αν είσαι κι εσύ κάτοχος κάποιου Smartphone, σίγουρα σου έχει συμβεί να μείνει από μπαταρία, τη στιγμή που το χρειάζεσαι και συνήθως βρίσκεσαι εκτός σπιτιού! Συγκεντρώσαμε για σένα μερικές απλές συμβουλές για να κρατήσει η μπαταρία σου λίγο παραπάνω:
  1. Απενεργοποίησε τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως Wi-fi, GPS και Bluetooth.
  2. Μείωσε τη φωτεινότητα της οθόνης σου ή βάλε τη ρύθμιση στην «Αυτόματη Φωτεινότητα» και ρύθμισε την απενεργοποίηση οθόνης σε χαμηλότερη τιμή.
  3. Κλείσε όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου που τρέχουν αλλά δε χρησιμοποιείς.
  4. Όρισε μέσω των ρυθμίσεων τη λειτουργία «Εξοικονόμησης Ενέργειας».
  5. Επένδυσε σε ένα καλό Power Bank. Το Power Bank είναι μια φορητή μπαταρία που σου επιτρέπει να φορτίζεις τις συσκευές σου όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχεις φορτίσει σε ένα USB φορτιστή και έτοιμος! Αποτελεί την ιδανική λύση για όσους βρίσκονται εκτός σπιτιού και μακριά από την πρίζα όλη μέρα. Διάλεξε το δικό σου, ανάλογα με τις ανάγκες των συσκευών σου, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε είδη, μεγέθη και χωρητικότητα, από το e-shop που πάντα ήθελες! http://bit.ly/2gT4GYB