Το e-shop που πάντα ήθελες!

Αναβάθμιση Υπολογιστή: Τι Πρέπει Να Ξέρεις

Σεπτέμβριος 24, 2023

Μήπως σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου; Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πρώτα!

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις το γιατί θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση. Αν η ιδέα είναι απλά «να κάνω το pc μου πιο γρήγορο», υπάρχει σημαντική πιθανότητα να ξοδέψεις χρήματα άδικα και να καταλήξεις απογοητευμένος. Ποιο λοιπόν είναι το πρόβλημα; Καθένα λύνεται με διαφορετικό τρόπο!

Στη συνέχεια, σκέψου αν πραγματικά χρειάζεται και αξίζει να τον αναβαθμίσεις. Ίσως απλά χρειάζεται ένα καλό ξεσκόνισμα, ίσως τον έχεις παραφορτώσει ή πρέπει να κάνεις update στο λογισμικό και τους drivers. Από την άλλη, μπορεί να μην αξίζει να χαλάσεις λεφτά για τον παλιό σου υπολογιστή και η αγορά ενός καινούριου να είναι καλύτερη επένδυση.

Αφού εντόπισες το πρόβλημα, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στη λύση, διαλέγοντας τα σωστά εξαρτήματα. Η προσθήκη μνήμης RAM θα βοηθήσει εάν ο υπολογιστής αργεί να ανάψει, κολλάει στην εναλλαγή μεταξύ των προγραμμάτων ή με πολλές καρτέλες ανοιχτές ή σταματά ξαφνικά να αποκρίνεται. Η αλλαγή σκληρού δίσκου λύνει προβλήματα αργής φόρτωσης παιχνιδιών και εφαρμογών, καθυστέρησης στην αποθήκευση ή αποσυμπίεση μεγάλων αρχείων και θορύβου όταν η μνήμη είναι περιορισμένη. Για ακόμα ταχύτερες επιδόσεις, σκέψου την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου σου με έναν SSD! Καινούριο επεξεργαστή χρειάζεσαι αν ο τωρινός σου αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες και ο υπολογιστής σβήνει ξαφνικά ή αν κολλάει κατά το multitasking, ενώ μια νέα κάρτα γραφικών θα βελτιώσει τη gaming εμπειρία σου, αφού θα σου επιτρέψει να παίζεις σε υψηλότερες ρυθμίσεις, με καλύτερα γραφικά!

Στο ekos.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για την αναβάθμιση του υπολογιστή σου, σε απίστευτα χαμηλές τιμές και τεράστια ποικιλία http://bit.ly/2ekZU4J !